Vietnamski kupec g. Truong Quang in njegova delegacija so obiskali Shoumenshen Technology Group

2024-07-05 13:07

Security inspection equipment

1. julija smo bili počaščeni, da smo sprejeli gospoda, uglednega kupca iz Vietnama Truong Quanga in njegovo ekipo. Imajo določen tržni delež na področju varnostno-inšpekcijske opreme v Vietnamu in tesno sodelujejo z organi javne varnosti, tožilstvom in pravnimi organi. Ob tokratnem obisku so izrazili pripravljenost za raziskovanje širših možnosti sodelovanja z našim podjetjem, predvsem na področju varnostne opreme in policijske opreme.

Walk Through Metal Detector

Zaradi svoje edinstvene geografske lege ima Vietnam široko paleto scenarijev uporabe na področju varnosti, kot so javna varnost, obramba meja, carina, sodišča, bolnišnice in veliki supermarketi. Ta področja imajo veliko povpraševanje po varnostni opremi in izjemno visoke zahteve glede zmogljivosti, ki zahtevajo učinkovite, natančne in zanesljive metode varnostnega pregleda za zagotavljanje javne varnosti.

Walk-through Metal Detector Gate SMS-B5000(LED)

Na srečanju smo naročniku predstavili napredno tehnologijo Shoumenshen Technology Group na področju varnostne opreme. Od ustanovitve leta 2006 je naše podjetje nabralo 18 let izkušenj na področju varnosti. Skupina je ena redkih skupinskih podjetij doma in v tujini, ki lahko nudi celovite rešitve ter storitve obratovanja in vzdrževanja,vključno s protiterorističnim in nujnim odzivom,varnostni pregled in protieksplozijski nadzor,vojaško in policijsko opremoin integracijo informacij.

Z imenovanjem novega predsednika vietnamske vlade je vietnamska vlada znatno povečala svoj poudarek na nadzoru nad drogami in oblikovala vrsto strogih politik nadzora nad drogami. Glede na posebno geografsko lego Vietnama, ki lahko postane pomembna tranzitna točka za prenos drog, ni mogoče prezreti škode prenosa drog. Zato mora vlada nujno uporabiti napredno opremo za okrepitev nadzora nad drogami.

Security inspection equipment

Naše podjetje ima bogate izkušnje in napredno tehnologijo na področju pametne varnosti, naši izdelki pa lahko hitro in natančno zaznajo različna mamila in eksplozive ter zagotavljajo močno tehnično podporo za javno varnost, tožilstvo in pravne službe. Stranke so izrazile veliko zanimanje za našo pametno varnost in prejele soglasno pohvalo od njih.

To srečanje je popolnoma uspelo. Z vietnamskimi strankami smo vzpostavili globok odnos sodelovanja in skupaj načrtovali prihodnjo usmeritev sodelovanja. Prav tako se bomo aktivno odzvali na politiko vietnamske vlade proti drogam in zagotovili močno tehnično podporo in pomoč pri delu proti drogam. V prihodnosti bomo še naprej povečevali naložbe v raziskave in razvoj na področju varnostne opreme, nenehno izboljševali učinkovitost in kakovost izdelkov ter prispevali več k javni varnosti v Vietnamu.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)