【Deljenje primerov】 Inteligentna tehnologija pomaga pri nadgradnji varnosti ljudskega sodišča Wenchang v provinci Hainan

2024-06-20 19:54

Security inspection equipment

Pred kratkim je ljudsko sodišče mesta Wenchang v provinci Hainan uvedlo pomembno tehnološko inovacijo –"Inteligentni integrirani varnostni inšpekcijski sistem: oprema za varnostna inšpekcijska vrata"natančno izdelan s strani Guangdong Shoumenshen Group, je bil uradno dan v uporabo. Ta inovativni ukrep ne zagotavlja le trdnega varnostnega jamstva za sodno osebje, ampak tudi ustvarja pomirjujoče in urejeno pravosodno okolje za obiskovalce, ki urejajo zadeve.

Walk Through Metal Detector

The"Inteligentni integrirani varnostni inšpekcijski sistem"skupine Shoumenshen združuje vrhunske tehnologije, kot so umetna inteligenca, algoritmi AI in platforme za analizo velikih podatkov. Sistem lahko hitro in natančno identificira rentgenske slike predmetov, ki jih obiskovalci nosijo na kraju samemOprema za pregled varnosti rentgenskih žarkov, vrata za zaznavanje varnosti ljudi, insistemi za zajemanje video podatkov v realnem času, in naložite podatke na regulativno platformo v realnem času. Ko sistem zazna sumljive posameznike ali predmete, bo nemudoma sprožil opozorilo na kraju samem in se uskladil z regulativnim centrom in sistemom javne varnosti, da bi zagotovil pravočasno in učinkovito obravnavo vseh neobičajnih situacij, odkritih med postopkom varnostnega preverjanja.

Handheld Metal Detector

Inšpekcije javne varnosti so kot primarna povezava zunanjih služb sodišča pomembne zadolžitve inšpekcije varnosti in vodenja sprejema. Ljudsko sodišče v Wenchangu z uvedbo inteligentnega sistema varnostnih inšpekcijskih pregledov skupine Gate God Group ne samo izboljša učinkovitost in natančnost varnostnih inšpekcijskih pregledov, ampak tudi krepi upravljanje varnosti pri viru, s čimer gradi trdno obrambno linijo za vsakodnevno delo sodišča. .

Security inspection equipment

Guangdong Shoumenshen Technology Group opolnomoči sodišče s tehnologijo in zagotavlja napredno varnostno inšpekcijsko opremo za pomoč ljudskemu sodišču Wenchang pri izboljšanju različnih varnostnih mehanizmov in zaščiti osebne varnosti ljudi. Ta ukrep ne dokazuje le pozitivne odgovornosti podjetij do družbene odgovornosti, ampak zagotavlja tudi močno podporo nadgradnji varnosti Ljudskega sodišča Wenchang.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)