Predsednik kitajske revije Military to Civilian Conversion Magazine in njegova ekipa so obiskali Somens Technology Group

2024-01-29 15:46

   17. januarja 2024 je Zhou Zhonghua, predsednik revije China Military to Civilian, s svojo delegacijo obiskal tehnološko skupino Somens ter imel poglobljeno komunikacijo in izmenjavo s predsednikom skupine Meng Haom in drugimi.

Innovative Explosive Disposal Gear

Predsednik Zhou Zhonghua in njegova delegacija sta v spremstvu predsednika Meng Haa, svetovalca pri Somens Technology Group, in višjega novinarja Gua Hongtaa iz revije China Military to Civilian Magazine obiskala digitalno razstavno dvorano sodelovanja Shoumenshen Technology s Huaweijem in tako pridobila globlje razumevanje Somens Technology Group raziskovalne dosežke na področju pametnega varnostnega pregleda insistemi za odkrivanje eksplozij, tako dobro, kotpametno vojaško in policijsko opremo. Med obiskom je gospod Meng podrobno predstavil zgodovino razvoja, korporativno kulturo, temeljne tehnologije in izjemne dosežke Somens Technology Group. Predsednik Zhou Zhonghua je visoko pohvalil prispevke in dosežke skupine Shoumenshen Technology Group na področju javne varnosti in gradnje nacionalne obrambe.

Commercial Facility Anti-terrorism Gear

Nato sta obe strani razpravljali in izmenjali informacije o tehnoloških inovacijah, gojenju talentov, razvoju podjetij in poglobljenem sodelovanju. Na simpoziju je predsednik Zhou Zhonghua izjavil, da je obrambna tehnološka industrija pomemben sestavni del kitajskih strateških nastajajočih industrij, podjetja za vojaško civilno integracijo pa nosijo pomembno nalogo spodbujanja razvoja obrambne tehnološke industrije in spodbujanja vojaško-civilne integracije. Poudaril je, da bi morala vojaška civilna podjetja pozorno spremljati smernice nacionalne politike, dejavno prevzeti družbeno odgovornost in prispevati k razvoju kitajske vojaške civilne industrije.

State-of-the-Art Explosive Disposal Tech

Medtem je predsednik Zhou tudi izjavil, da mora Shoumenshen Technology Group postati nacionalno priznana blagovna znamka in osrednji partner za prihodnje območje Velikega zaliva ter aktivno vstopati na mednarodni trg; Sodelovali bomo s Tehnološko skupino Guardianship God Technology Group, da bi zaščitili vrata Kitajske in dali globoko upanje v prihodnost Tehnološke skupine Guardianship Somens.

Innovative Explosive Disposal Gear

G. Meng je izrazil iskreno hvaležnost predsedniku Zhou Zhonghua in njegovi delegaciji za njihov obisk. Izjavil je, da bo Shoumenshen Technology Group še naprej povečevala svoja prizadevanja za tehnološke inovacije, krepila svojo temeljno konkurenčnost in bolj prispevala k blaginji in razvoju kitajske vojaške civilne industrije.

Chang Yuan, podpredsednik kitajske vojaško-civilne revije, in drugi so se udeležili simpozija in podali konstruktivne predloge za prihodnji razvoj tehnološke skupine Shoumenshen.

Uvod v kitajsko vojaško in civilno revijo

Revija"Preoblikovanje kitajske vojske v civilno"je bilo ustanovljeno 2. marca 2000. Je nacionalna prvorazredna publikacija, ki jo je odobrila Generalna uprava za tisk in publikacije Ljudske republike Kitajske, upravlja pa Nacionalni obrambni urad za znanost, tehnologijo in industrijo, sponzorira pa ga Kitajsko združenje za Miroljubna uporaba tehnologije vojaške industrije in javno distribuirana doma in v tujini. Je celovit medij s področja obramboslovja, tehnologije in industrije, traja pa pol meseca.

V zadnjih 20 letih od svoje ustanovitve se je revija specializirala za poročanje o večjih dogodkih in pomembnih informacijah v zvezi s kitajsko vojaško-civilno tranzicijo, vojaško-civilno integracijo, vojaško-civilno integracijo itd., ki pokriva vse ravni strankarskih in vladnih agencij, vlade oddelki, vojaške agencije, skupine vojaške industrije, pokrajinski industrijski uradi, univerze, znanstvenoraziskovalni inštituti, pa tudi splošna javna in zasebna podjetja. Zaporedoma je bil vključen v baze podatkov s polnimi besedili kitajskih revij, kot so Državna uprava za tisk in publikacije, CNKI, Wanfang in VIP, pa tudi v Bokan in Chaoxing Fanya. Leta 2017 se je v skupnem ocenjevanju Yangshan National Think Tank uvrstil na drugo mesto v avtoritativni reviji na področju nacionalne vojaške civilne integracije. Postala je raziskovalna in inovacijska platforma, ki širi obzorja, sprošča ideje in podpira odločanje; Postati most in vezni člen za predstavitev, izmenjavo in povezovanje z različnimi industrijami, podjetji vseh lastnin in enotami vojaške industrije; postati glavni medij za spodbujanje učinkovite interakcije med vojaškimi in civilnimi podjetji, souporabo in izmenjavo naprednih tehnologij; postati pomembna platforma za spodbujanje povezovanja in razvoja nacionalne obrambne tehnologije in nacionalnega gospodarstva ter poglabljanje transformacije znanstvenih in tehnoloških dosežkov.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)