【Deljenje primerov】 Shenzhen Mass Appeal Service Hall Nadgradnja Gate Guard God Smart Security Inspection Solution

2024-01-16 12:00

                   Delitev primerov 】 Shenzhen Public Appeal Service Department & Shenzhen Mestna zdravstvena komisija Nadgradnja Gate Guard God Smart Security Inspection Solution

Z bližanjem konca leta se pretok ljudi na javnih mestih postopno povečuje, varnost pa postaja vse pomembnejša. V tem posebnem obdobju, da bi izboljšali kakovost storitev in zagotovili varnost državljanov, sta Shenzhen Public Appeal Service Department in Shenzhen Health Commission nadgradila Somens Technology Groupinteligentenrešitev varnostnega pregleda.
                     

               Oddelek za javne pritožbe v Shenzhenu

Walk through Metal Detector

Tehnološka skupina Somensinteligentna rešitev varnostnega pregledaje postala močna obrambna linija za varovanje javne varnosti s svojo odlično zmogljivostjo in učinkovitim učinkom varnostnega pregleda.

                                                Varnostni detektor nevarne tekočine
Handheld Metal Detector

Nadgradnja oddelka za javne pritožbe v Shenzhenu ne samo izboljša učinkovitost storitev in skrajša čakalne dobe za državljane, temveč tudi zagotavlja varnejše in pomirjujoče storitveno okolje za državljane. Poleg tega je uporaba varnostne opreme vratarjev izboljšala podobo javne pritožbene službe v Shenzhenu, kar dokazuje, da poudarja in ohranja javno varnost.

                                         Zdravstvena komisija Shenzhen
Channel X-RAY Baggage Luggage Scanner machine

Tehnološka skupina Somens inteligentna varnostna rešitevni le tehnološka nadgradnja, temveč tudi nadgradnja storitvene filozofije. Na tehnični ravni so bili uvedeni naprednejši algoritmi umetne inteligence za izboljšanje ravni inteligence sistema varnostnega nadzora. Na ravni storitev več pozornosti namenjamo uporabniški izkušnji in se trudimo, da bi vsak občan občutil udobje, ki ga prinaša tehnologija.

Walk through Metal Detector

Z nenehnim napredkom tehnologije in naraščajočim povpraševanjem državljanov tehnološka skupina Guardian God uporablja svojo tehnološko moč za spodbujanje nadgradnje mestnih javnih storitev. V prihodnosti se veselimo varnejšega in udobnejšega Shenzhena, pametnega mesta, kjer lahko vsak državljan občuti toplino.



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)