Stranke iz Liaoninga prihajajo v Somens Technology Group in vratar predstavlja inovativne izdelke in izjemno tehnologijo

2023-08-23 11:26

Walk through Metal Detector

Pred kratkim je Somens Technology Group na obisk sprejel stranke iz Liaoninga, kjer je predstavil najnovejšo opremo in tehnologijo za varnostne preglede podjetja, pa tudi njegove močne raziskovalne in razvojne zmogljivosti ter proizvodne procese.
Kot vodilno podjetje na področju varnostnih inšpekcijskih pregledov je Somens Technology Group vedno zavezana zagotavljanju učinkovitih, varnih in zanesljivih rešitev za varnostne inšpekcijske preglede strankam. Ta obisk stranke v Liaoningu je pomembna priložnost za podjetje, da razširi svoj poslovni obseg in poveča vpliv svoje blagovne znamke.
Med obiskom so stranke Liaoninga spoznale najnovejšo varnostno opremo in tehnologijo podjetja, vključno z rentgenskimi varnostnimi napravami, detektorji kovin in hitrimi alarmnimi platformami. Profesionalni tolmači podjetja so strankam podrobno predstavili značilnosti in funkcije različnih naprav ter prednosti njihove uporabe v različnih scenarijih. Poleg tega je stranka tudi osebno izkusila najnovejšo tehnologijo umetne inteligence podjetja, vključno z inteligentnim prepoznavanjem slike in analizo velikih podatkov.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)