Voditelji so obiskali tehnološko skupino Somens za obisk in vodenje

2023-08-18 10:36

Walk through Metal Detector

8.14 Voditelji so obiskali tehnološko skupino Somens zaradi obiska in vodenja. Namen tokratnega obiska je bil okrepiti sodelovanje med regulatornimi organi in podjetjem, hkrati pa je tudi prikazal inovativne dosežke na področju varnostne opreme in razvojni proces podjetja. V tem obdobju je Meng Dong, predsednik vratarja, vodjem osebno razložil tehnične značilnosti izdelka in razvojni proces podjetja. Strani sta opravili poglobljene izmenjave in razprave.


Ko pridete v razstavno dvorano, so v razstavni dvorani različne vrste izdelkov varnostne opreme, ki jih je razvila Somens Technology Group. Ti izdelki združujejo napredne tehnologije in inovativen dizajn, kar je neverjetno. Voditelji so visoko ocenili ureditev in prikaz izdelkov v razstavni dvorani ter izrazili polno priznanje prizadevanjem tehnološke skupine Gate Defense God Technology Group pri tehnoloških raziskavah in razvoju ter inovacijah izdelkov.


Nato je Meng Dong osebno vodil voditelje, da so obiskali različne razstavne prostore v razstavni dvorani, in podrobno predstavil osnovne izdelke Gatemark Science in Somens Technology Group, vključno z rentgensko varnostno inšpekcijsko opremo, detektorji kovin, detektorji eksploziva itd. Poudaril je tehnične lastnosti in področja uporabe teh izdelkov. Voditelji so izrazili visoko oceno tehnične ravni in tržne konkurenčnosti izdelkov Gate Defence Science in Somens Technology Group.

Ob predstavitvi izdelkov je Meng Dong predstavil tudi zgodovino razvoja in dosežke Gate Defense Science in Somens Technology Group. Omenil je, da od ustanovitve skupine Gate Defence Science and Somens Technology Group vodijo potrebe strank, nenehno krepijo tehnološke inovacije in upravljanje kakovosti ter se zavzemajo za zagotavljanje varnejših in učinkovitejših varnostnih rešitev strankam. Po letih trdega dela si je Somens Technology Group pridobil dober ugled na domačem in tujih trgih.


Meng Dong je predstavil tudi naložbe in dosežke vodilnih v raziskavah in razvoju. Omenil je, da je Somens Technology Group ustanovil strokovno ekipo za raziskave in razvoj ter sodeluje z znanimi znanstvenoraziskovalnimi institucijami doma in v tujini, da bi se zavezali k razvoju tehnoloških inovacij in novih izdelkov. S stalnim prizadevanjem za inovacije je Somens Technology Group dosegla vrsto pomembnih rezultatov znanstvenih raziskav in pridobila številne patente in priznanja.

Meng Dong je dejal, da bo tehnološka skupina Somens izkoristila priložnost vodstva urada za nadzor kot priložnost za nadaljevanje krepitve tehnoloških inovacij in upravljanja kakovosti ter še naprej izboljševala varnostno učinkovitost in tržno konkurenčnost izdelkov. Obenem bosta Gate Defence Science in Somens Technology Group okrepila tudi sodelovanje in komunikacijo z regulativnimi organi, se aktivno odzivala na nacionalne politike ter zagotavljala, da izdelki in storitve izpolnjujejo ustrezne zahteve.


V prihodnosti se bo Somens Technology Group še naprej držal koncepta"varovanje Kitajske, varen svet", in nenehno slediti odličnosti. Še naprej bo povečeval naložbe v raziskave in razvoj, spodbujal tehnološke inovacije ter nenehno izboljševal učinkovitost in kakovost izdelkov, da bi zadovoljil raznolike potrebe strank.


Na koncu se zahvalite voditeljem za njihovo skrb in vodenje ter gostom za njihov prihod. Tehnološka skupina Somens bo cenila to priložnost, nenehno izboljševala lastno moč in več prispevala k razvoju industrije. Verjamemo, da bo s podporo in prizadevanjem vseh strani prihodnost skupine Somens Technology Group svetlejša in pričakovana!

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)