Obiskovalec kitajskega združenja industrije varnostnih izdelkov za preprečevanje obiskov Dooring Somens Technology Group

2023-11-16 17:37

Ljudska perspektiva Guangdong News (Guo Hongtao Cheng Xiaojian) Pred kratkim sta Liu Xin, višji svetovalec strokovnega odbora za eksplozije Kitajskega združenja industrije izdelkov za preprečevanje varnosti, in Liu Xin, namestnik direktorja Oddelka za znanost in tehnologijo Ministrstva za javnost Varnost, je prišel na sedež Guangdong Gate Science and Technology Group Headquarters. Obiščite. Zhang Xiaosui, strokovnjak za protieksplozijsko varnostno inšpekcijo Ministrstva za javno varnost, Zhang Hao, Liu Suozhu, Gao Huijie itd. so spremljali inšpekcijo in inšpekcijo.

Walk through Metal Detector

Meng Hao, predsednik Guangdong Gate Science and Technology Group Corporation, in Huang Jingwen, namestnik generalnega direktorja, sta toplo sprejela in predstavila razvojni proces skupine,pametni varnostni inšpekcijski sistem,protiteroristična oprema vojaške policije,iskanje opreme za eksplozijo, pametni policisti In rešitev za integracijo informacijskega sistema. Vodje delegacije so pozorno poslušali uvod in izrazili visoko priznanje prispevku Skupine za družboslovje in tehnologijo za socialno varnost Nacionalnega socialnega varstva v zadnjih 17 letih.

Handheld Metal Detector

V razpravi sta obe strani vodili učinkovite razprave o razvoju panoge, vprašanjih panoge in smeri prihodnjega razvoja. Namestnik direktorja Zhang Hao in generalni sekretar Liu Suo sta izmenjala mnenja o tem, kako preoblikovati iz"od hitrega razvoja do visokokakovostnega razvoja"in digitalno preobrazbo. Občudoval je tudi Somens Technology Group za aktivno predlaganje regulacije gradnje industrije. Hkrati so vodje združenja skupaj s svojimi dolgoletnimi izkušnjami v industriji predstavili nekaj v prihodnost usmerjenih smernic o smeri raziskav in razvoja izdelkov, poimenovanju izdelkov, konstrukciji sistema standardizacije in usposabljanju izdelkov v podjetju.

Channel X-RAY Baggage Luggage Scanner machine

Istega dne je delegacija obiskala tudi vrata razstavne dvorane izdelkov gate guard ter izkusila inovativno tehnologijo izdelkov in industrijske rešitve na vratih gatekeeperja. Vojaška zaščita, lahka večnamenska storitev, odporna na eksplozije, lahek jopič za preprečevanje udarcev, nesmrtonosno orožje; protiteroristični in varnostni tipi eksplozij, sistemski neformalni analitiki eksplozivov, AI inteligentna presoja varnostnega sistema z dvojnim virom Varnostni sistem za preverjanje, AI inteligentna analiza namizni tekočinski detektor tveganja, nekristalni prenosni rentgenski aparat Guiyu in druga visokotehnološka oprema. Visokokakovostne produktne storitve in napredne sistemske rešitve Somens Technology Group vodijo inteligenco industrije, digitalno preobrazbo in nadgradnjo, opolnomočijo industrijo in različna področja, voditelji delegacije pa so jih dobro sprejeli.

Walk through Metal Detector


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)