Povzetek tehnološke skupine Somens za prvo polovico leta 2023

2023-07-25 17:18

22. julija 2023 je Somens Technology Group organizirala svoj letni sredinski dogodek v hotelu Guangzhou Jianguo. Ta dogodek je bil za skupino pomemben in je dal nov zagon njenemu razvoju. Na tokratnem sestanku so se zbrali predstavniki zaposlenih iz različnih služb, da bi povzeli dosežke dela v prvem polletju, prepoznali obstoječe probleme in pomanjkljivosti ter načrtovali delovne načrte in cilje za drugo polletje.

Pred začetkom sestanka je gospod Meng Hao, predsednik skupine, z glasom in glasom naznanil vizijo, poslanstvo, cilje in vrednote skupine ter vsakemu zaposlenemu povedal o korporativni kulturi skupine, razvojnem procesu, poslovni filozofiji itd. Prisotni zaposleni so slišali šarm Tianjina v govoru gospoda Menga in občutek ponosa kot vratarja se je pojavil naravno!

V tem obdobju je g. Meng Hao, predsednik skupine, povzel in ocenil celotno delovno stanje v prvi polovici leta ter izrazil soglasno priznanje za dosežene dosežke in iskreno hvaležnost vsem sodelavcem! Obenem pa je gospod Meng Hao kot predsednik skupine odkril tudi nekatere težave in pomanjkljivosti pri vašem delu ter podal dragocene predloge. Vsi prisotni so se strinjali in obljubili popravke v drugi polovici leta.

V nadaljevanju sta vodji službe za trženje poročali o delu v prvem polletju in podrobno predstavili dosežke pri delu ter obstoječe probleme svojih služb in skupin. V poročilu so nekateri oddelki dosegli dobre rezultate, drugi pa so imeli težave. Vsi pa so še naprej trdo delali in pozitivno prispevali k razvoju skupine.

Na sestanku je namestnik generalnega direktorja skupine Huang podal pomembno izjavo o načrtu prodaje in splošnem načrtu upravljanja za drugo polovico leta! Vključno s prodajno politiko, institucionalnimi ocenami, usposabljanjem o bontonu itd. Kot pravi pregovor,"Smer je pred hitrostjo, uspeh se začne z akcijo."Pod vodstvom gospoda Huanga je vsako tržno osebje izdalo vojaški ukaz, da zagotovi, da mora letos doseči svoje cilje. V tem strastnem vzdušju vsak zaposleni upa, da bo v drugi polovici leta pod pravilnim vodstvom vodij skupine močno zablestel in dosegel boljše rezultate.

V razpravi je vsak od odgovornih predlagal različne predloge za povezovanje in komunikacijo dela. Vsi so se sproščeno pogovarjali in skupaj razpravljali, kako bolje izpeljati delo v drugi polovici leta. Vsi so se poglobili v strategijo razvoja skupine in podali uporabna razmišljanja in predloge za njen prihodnji razvoj. Vsi so izrazili, da bodo v drugi polovici leta bolj zavzeto pristopili k svojemu delu, spodbujali timsko delo in prispevali lastne moči k razvoju skupine.

Ob koncu sestanka je g. Meng Hao, predsednik skupine, povzel in orisal delovne cilje in prednostne naloge za drugo polovico leta. V drugi polovici leta bodo vsi še naprej spodbujali duh timskega dela, v celoti izkoristili svoje prednosti in strokovnost ter stremeli k doseganju razvojnih ciljev skupine. Vsi so izrazili, da bodo dali nove prispevke k močnemu razvoju skupine z bolj navdušenim in pragmatičnim odnosom!

Sklic tega sredinskega dogodka ni le pokazal vodstveno raven skupine in timsko povezanost, temveč je zaposlenim ponudil tudi redko priložnost za komunikacijo in učenje. Ko zberemo soglasje in gremo skupaj naprej, imamo zaupanje, odločnost in sposobnost doseči nov preskok v razvoju skupine! Ne pozabite na poslanstvo, pogumno naprej in še naprej trdo delajte z neomajno odločnostjo!

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)