Digital Chuangxin Link Global

2023-12-13 15:47

Za spodbujanje medmestnega razvoja digitalnega gospodarstva in čezmejnega sodelovanja je"Konferenca digitalne industrije Guangdong Hong Kong Macao 2023"ki so ga skupaj organizirali Guangdong Computer Chamber of Commerce, Hong Kong Computer Chamber of Commerce in Macau Computer Chamber of Commerce, je 28. novembra uspešno potekal v mednarodnem kongresnem centru Chimelong v Panyu, Guangzhou. Konferenca je vključevala osrednja državna podjetja, univerze, finančne institucije, čezmorska združenja in številna znana podjetja v industriji, z več kot 2000 predstavniki industrije in gosti, zbranimi skupaj.

Commercial Security Doors Manufacturers

Guangdong Shoumenshen Technology Group je bil povabljen k sodelovanju na tem dogodku kot stalni član Združenja računalniške industrije, da pospremi uspešno organizacijo konference.

Advanced X-ray Screening Machines

Kot odgovor na trend digitalne dobe se je Somens Technology Group zavezala razvoju pametna varnostin aplikacijskih rešitev za industrijo informacijske tehnologije ter še naprej ustrezno prispeva k spodbujanju razvoja digitalnega gospodarstva ter socialne varnosti in stabilnosti.

Business Entry Security Systems

Somens Technology Group izvaja poglobljene raziskave na ključnih področjih, kot so veliki podatki,umetna inteligenca,Internet stvari, inračunalništvo v oblaku, zagotavljanje industrijskih aplikacijskih rešitev, ki temeljijo na vizualni analizi video slike,večdimenzionalno zaznavanje podatkov, prepoznavanje slik, graf znanja in nadzor velikih podatkov kot temeljne tehnologije. Zagotavlja inteligentno vlado, celovito upravljanje pametnih mest, pametno javno varnost, pametno obrambo meja, pametne zapore, pameten prevoz, pametne skupnosti in pametno izobraževanje Zagotavlja celovite industrijske rešitve na področjih, kot so pametne bolnišnice.

Commercial Security Doors Manufacturers

Advanced X-ray Screening Machines

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)