Bai Shan, namestnik direktorja urada za vojaško in civilno integracijo družbe China Logistics Co., Ltd., je obiskal tehnološko skupino Gate Somens

2023-11-15 11:19

8. novembra Bai Shan, namestnik direktorja urada za vojaško-civilno integracijo družbe China Logistics Co., Ltd. in generalni direktor oddelka za logistiko za posebne potrebe, Yang Chaomin, višji vodja urada za vojaško-civilno integracijo, in Li Yuansen , višji svetovalec oddelka za logistiko, je obiskal Gate Prosperous Science and Somens Technology Group, da bi začel z Meng Haom, predsednikom skupine. Poglobljena komunikacija.

Walk through Metal DetectorMeng Hao je toplo sprejel direktorja Baishana in njegovo skupino ter podrobno predstavil razvojni proces in status quo tehnološke skupine Gatemark Somens. Dejal je, da je od ustanovitve Guangdong Gate Deador Technology Group (Posebna oprema Jiwei), se je držal dejanskega boja vojske in policije, izhodišče pa je informatizacija. Nacionalna strategija s profesionalnimi tehničnimi prednostmi in pionirskim duhom pragmatičnih inovacij zagotavlja vojski, oboroženi policiji, javni varnosti, posebnim službam, nujnim primerom itd. močno bojno opremo in rešitve, ki zajemajo več scenarijev.

Handheld Metal Detector

Direktor Baishan je predstavil zgodovinsko reformo in razvoj podjetja China Logistics Co., Ltd. Dejal je, da kot nacionalna strategija država trenutno aktivno spodbuja reformo in ima v prihodnosti zelo dolgo zlato obdobje. China Logistics Co., Ltd. je odločno izvajal poslanstvo uporabe sodobnih celovitih sil za zagotavljanje logističnih storitev za pripravo na vojno in vojaških industrijskih podjetij za proizvodnjo in dobavo. Ob soslužbi narodne in ljudske vojske upam, da bosta obe strani okrepili izmenjavo in sodelovanje ter sodelovali z drugimi podjetji vojaške industrije, da bi bolje služili vojski.

Po srečanju sta obe strani izrazili upanje, da bosta odprli iskrenost in iskreno sodelovanje za pospešitev izvajanja sorodnih projektov, zlasti pri izgradnji pametne logistike in posebnega spremstva za doseganje vzajemnih koristi in zmagovalnih rezultatov, ustvariti model sodelovanja, in spodbujanje skupnega razvoja.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)