Študija primera: Novo poglavje v inteligentni varnostni inšpekciji, Guardian God Escorts Rongcheng Center Rehabilitation Center

2024-07-12 16:08

Security equipment

9. julija je Guangdong Gatekeeper God Technology Group uvedel napreden inteligentni sistem varnostnega preverjanja za Center za sodno prisilno izolacijo in rehabilitacijo odvisnikov Rongcheng v provinci Fujian, vključno z vodilnim v industrijivarnostna kontrolna vrataSMS-8330ZR in optičnistroj za varnostno preverjanjeSMS-6550X. Te naprave so v kombinaciji z zmožnostmi prepoznavanja umetne inteligence izboljšale raven upravljanja varnosti rehabilitacijskih centrov za odvisnosti, učinkovito odkrivajo in identificirajo osebje in predmete ter zagotavljajo zanesljivo varnost za rehabilitacijske centre z nenehnimi tehnološkimi inovacijami.

What is the security equipment

Te naprave za varnostno preverjanje ne zagotavljajo le varnosti osebja in nadzorovanega osebja, ampak pomagajo tudi pri spodbujanju učinkovitega izvajanja reda družbenega upravljanja. Uvedba varnostno-inšpekcijske opreme ni le tehnološki napredek, temveč tudi priznanje in odgovor na pomen javne varnosti. Z učinkovitimi ukrepi upravljanja varnosti je skupina Gatekeeper God ustvarila stabilno in varno delovno okolje za center za sodno obvezno izolacijo in rehabilitacijo odvisnosti, ki pomaga izboljšati splošno raven varnosti in učinkovitost upravljanja družbe.

Security guard equipment

V prihodnosti bo z nenehnim razvojem in uporabo tehnologije skupina Gatekeeper God še naprej zavezana zagotavljanju več rešitev scenarijev varnostnega preverjanja in večjim prispevkom k varnostni zaščiti javne domene. Kombinacija te tehnologije in prakse ne odraža le družbene odgovornosti boga vratarja, temveč prinaša tudi bistven napredek in izboljšave na področju upravljanja varnosti.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)