Sredinski povzetek Breakthrough Innovation in Door God Group ter drugi polletni sestanek o strateškem načrtovanju za leto 2024 sta se uspešno zaključila

2024-07-18 15:21

Security equipment

16. julija zjutraj je bila v proizvodni bazi Guangdong Gatekeeper God Technology Group uspešno izvedena konferenca o povzetku dela in pohvalah za prvo polovico leta 2024. Srečanja so se udeležili predsednik Meng Hao, namestnik generalnega direktorja Huang Jingwen, namestnik generalnega direktorja Yao Wei in drugi vodstveni delavci ter vodje različnih centrov in oddelkov.

What is the security equipment

Na sestanku je vsak odgovorni vodja in vodja oddelka centra podal natančen povzetek dela za prvo polovico leta 2024 in predlagal ciljni načrt dela za drugo polovico leta.
Security guard equipment

Meng, generalni direktor, je komentiral povzetek dela vsakega centra in oddelka in poudaril, da bo skupina izkoristila priložnosti, ki jih prinaša nov krog industrijske in tehnološke revolucije, odločno izvajala razvojne strategije, zlasti na področjihinteligentni varnostni pregled z umetno inteligencoinvojaško in policijsko opremoza v prihodnost usmerjeno postavitev. Poudaril je, da lahko s tehnološkimi inovacijami utrdimo temelje razvoja, prevzamemo razvojno pot pametnih varnostnih pregledov ter vojaške in policijske opreme, spodbujamo nenehno izboljševanje visokotehnoloških izdelkov in opolnomočimo razvoj industrije.

Security equipment

Po tem se je začela slovesnost ob podelitvi pohval, med katero sta Meng, namestnik generalnega direktorja generalnega direktorja Yao Weidong in vodja tehnološkega centra za raziskave in razvoj Ma Yuan podpisala dogovor o ciljni odgovornosti za pojasnitev in izvajanje odgovornosti in nalog obeh strani. V nadaljevanju so bile podeljene častne nagrade izjemnim ekipam in posameznikom iz različnih oddelkov podjetja kot priznanje za njihovo izjemno uspešnost in prispevke pri njihovem delu.

What is the security equipment

Nazadnje je Meng, izvršni direktor, izjavil, da se je delo za drugo polovico leta že začelo in da se skupina veseli večjih dosežkov na področju pametnih varnostnih pregledov, vojaške in policijske opreme ter industrije informacijske tehnologije v prihodnosti. Vse zaposlene je pozval, naj ohranijo pozitivno in podjetno naravnanost s trdnim prepričanjem in odločnostjo, enotnostjo, prispevajo k trajnostnemu razvoju skupine in skupaj sledijo višjim ciljem.

Security guard equipment


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)