Nastop skupine Somens Technology Group na China Security Expo je požel poln aplavz

2023-11-06 12:02

28. oktobra je potekala 19. kitajska mednarodna razstava javne varnosti (v nadaljevanju"2023 CPSE Safety Expo"), ki se je uradno zaključil v kongresnem in razstavnem centru Futian v Shenzhenu. Na tej razstavi se je Somens Technology Group osredotočila na predstavitev inovativnih proizvodnih tehnologij in aplikativnih rešitev na področju vojske in policije, protiteroristične opreme in opreme za odstranjevanje eksploziva, pametnih varnostnih inšpekcijskih sistemov in pametnega policijskega delovanja, kar je vodilo inteligentnega in digitalnega razvoja ter nadgradnje industrijo, vlivanje novega zagona v povečanje industrijske vrednosti, privabljanje široke pozornosti številnih profesionalnih razstavljavcev doma in v tujini ter doseganje plodnih rezultatov.Walk through Metal Detector

Somens Technology Group, Ltd. se nahaja na stojnici 5D01 v hali 6 An Expo. Hala 6 je specializiran varnostni in preventivni center policijske opreme, ki vključuje izdelke, povezane s policijo, kot so policijska uporaba, boj proti terorizmu, varnostni pregledi in nadzor eksplozij ter upravljanje prometa. Med razstavo je Somens Technology Group prejela soglasno pohvalo in priznanje domačih in tujih kupcev s svojo bogato ponudbo izdelkov, odlično kakovostjo izdelkov in navdušenimi razlagami izdelkov. Partnerji so izrazili, da bodo po razstavi imeli globlje razumevanje in komunikacijo s podjetjem o izdelkih.

Handheld Metal DetectorChannel X-RAY Baggage Luggage Scanner machine

Na tem varnostnem sejmu je skupina predstavila vrsto neverjetnih izdelkov in tehnologij, vključno s pametno novo policijsko platformo za hitri odziv,AI inteligentni sistem za varnostno inšpekcijo z dvojnim virom za prepoznavanje slik,standardni nestandardni analitik eksplozivov,back scattered shooter ročni varnostni inšpekcijski sistem,AI inteligentna analiza namizni detektor nevarnih tekočin,amorfni prenosni rentgenski aparat Gui, kot tudi lahka večnamenska protieksplozijsko varna oblačila, lahki jopič proti vbodom Visokotehnološka oprema, kot je nesmrtonosno orožje. Ti izdelki nimajo le osnovnih značilnosti umetne inteligence in velikih podatkov v smislu funkcionalnosti, temveč strankam zagotavljajo tudi bolj priročne, hitre, varne in hitre rešitve izdelkov z zmogljivo analizo podatkov in inteligentnimi algoritmi.

Walk through Metal Detector

Handheld Metal Detector

Med razstavo je bila stojnica Somens Technology Group zelo obiskana, v pogajalskem prostoru pa je bil neprekinjen tok domačih in tujih trgovcev, kar je dokazovalo, da industrija prepozna izdelke skupine in nakazovala tržni potencial in razvojne možnosti nove skupine. izdelkov, tehnologij in rešitev v industriji. Shoumenshen Technology Group je izvedla tudi poglobljene izmenjave in sodelovanje z drugimi odličnimi podobnimi podjetji, delila izkušnje, raziskovala inovativne smeri ter okrepila sodelovanje in zmagovalno situacijo znotraj industrije.

Channel X-RAY Baggage Luggage Scanner machine

Walk through Metal Detector

Meng Hao, predsednik skupine, je v intervjuju z novinarji izjavil, da bo Somens Technology Group kot dobro znano hrbtenično podjetje v industriji še naprej zavezano spodbujanju inovacij inrazvoj v vojskiinpolicijska oprema,protieksplozijska varnost, inAI + informacijske industrije, ki uporabnikom na različnih področjih zagotavlja kakovostnejše produktne storitve in rešitve. Hkrati bo Somens Technology Group še naprej vzdrževala tesne odnose sodelovanja s partnerji v industriji in skupaj raziskovala prihodnje razvojne smeri.

Handheld Metal Detector

Somens Technology Group je nacionalno visokotehnološko podjetje, ki združuje znanstvene raziskave, proizvodnjo, prodajo, načrtovanje, gradnjo ter storitve delovanja in vzdrževanja. Je specializirano in prefinjeno podjetje v provinci Guangdong, podjetje v ožjem izboru za policijsko opremo Ministrstva za javno varnost, podjetje v ožjem izboru za mrežo vojaških naročil, članica enote Odbora za policijske standarde Ministrstva za javno varnost in priprava enota nacionalnih industrijskih standardov. Skupina je ena redkih skupinskih družb doma in v tujini, ki lahko zagotovi celovito integracijo protiterorističnih ukrepov,varnostni pregledinodstranjevanje eksploziva,vojaškiinpolicijska oprema,AI+informacijski sistemi, in zagotavlja celovite rešitve ter storitve delovanja in vzdrževanja.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)