【Deljenje primerov】 Pametno varnostno preverjanje ščiti ljudi – okrožna podružnica Yuexiu urada za javno varnost Guangzhou

2024-01-29 15:46


S hitrim razvojem družbe in vse pogostejšo mobilnostjo prebivalstva postajajo vprašanja javne varnosti vse bolj pomembna. Da bi zagotovili red in varnost v certifikacijski dvorani, se je Druga obsežna certifikacijska dvorana okrožnega urada za javno varnost Yuexiu odločila uvesti rešitev pametne varnostne inšpekcije skupine Shoumenshen. Ne samo, da lahko hitro in natančno odkrije osebje, ki nosi prepovedane predmete, ampak lahko tudi učinkovito prepreči nezakonitim elementom vstop v dvorano za certificiranje, s čimer zagotovi osebno varnost širše javnosti.

Innovative Explosive Disposal Gear

Pametna varnostna oprema skupine Gate God Group uporablja napredno tehnologijo zaznavanja kovin in tehnologijo slikanja ljudi, ki lahko dosežejo celovite in hitre varnostne preglede za osebje, ki vstopa v certifikacijsko dvorano. Ima visoko občutljivost in natančnost ter uporablja umetno inteligenco in velike podatke za doseganje natančne identifikacije prepovedanih predmetov, ki je natančnejša in prilagodljivejša od tradicionalne ročne identifikacije. Lahko natančno zazna prepovedane predmete, kot so kovinski predmeti, tekočine in elektronski izdelki, ki se prenašajo v kratkem času. Hkrati ima tudi funkcijo samodejnega alarma. Ko so odkriti prepovedani predmeti, se nemudoma sproži alarm, tako da se lahko osebje pravočasno odzove.

Commercial Facility Anti-terrorism Gear

Po uvedbi rešitve pametnega varnostnega inšpekcijskega nadzora skupine Gate God je druga obsežna certifikacijska dvorana okrožnega urada za javno varnost Yuexiu dosegla pomembne rezultate pri ohranjanju javne varnosti in izboljšanju kakovosti storitev ter državljanom še naprej zagotavljala učinkovitejše in priročnejše storitve certificiranja.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)