【Deljenje primerov】Druga obsežna certifikacijska dvorana podružnice okrožja Yuexiu urada za javno varnost Guangzhou

2024-03-20 15:16

S hitrim razvojem družbe in vse pogostejšo mobilnostjo prebivalstva postajajo vprašanja javne varnosti vse bolj v ospredju. Da bi zagotovili red in varnost certifikacijske dvorane, se je druga obsežna certifikacijska dvorana okrožnega urada za javno varnost Yuexiu odločila uvesti rešitev pametne varnostne inšpekcije skupine Shoumenshen. Ne samo, da lahko hitro in natančno odkrije ljudi, ki prevažajo tihotapsko blago, lahko tudi učinkovito prepreči kriminalcem vstop v dvorano za obdelavo dovoljenj in tako zagotovi osebno varnost splošne javnosti.

Security inspection equipment
Security inspection equipment

Pametna varnostna inšpekcijska oprema skupine Shoumenshen uporablja napredno tehnologijo zaznavanja kovin in tehnologijo slikanja človeškega telesa, ki lahko izvede celovit in hiter varnostni pregled ljudi, ki vstopajo v dvorano za obdelavo potrdil. Ima visoko stopnjo občutljivosti in natančnosti ter uporablja umetno inteligenco + velike podatke za doseganje natančne identifikacije tihotapskega blaga, ki je natančnejša in prilagodljivejša od tradicionalne ročne identifikacije. V kratkem času lahko natančno zazna kovinske predmete, tekočine, elektronske izdelke in drugo tihotapsko blago. Hkrati ima tudi funkcijo samodejnega alarma. Ko je tihotapljenje zaznano, se nemudoma sproži alarm, tako da se lahko osebje pravočasno odzove.

Security inspection equipment
Security inspection equipment
Security inspection equipment

Po uvedbi pametne varnostne inšpekcijske rešitve skupine Shoumenshen je druga obsežna dvorana za prijavo potrdil okrožnega urada za javno varnost Yuexiu dosegla izjemne rezultate pri ohranjanju javne varnosti in izboljšanju kakovosti storitev ter državljanom še naprej zagotavlja učinkovitejše in priročnejše storitve za uporabo potrdil.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)