Čemu je namenjen sprehod skozi detektor kovin?

2024-06-20 19:54

Namen in funkcija prehodnih detektorjev kovin

Prehodni detektorji kovin so bistveno varnostno orodje, ki se uporablja za pregledovanje ljudi glede prisotnosti kovinskih predmetov, od majhnega orožja do velikih nožev. Te naprave delujejo tako, da ustvarjajo elektromagnetno polje, ki lahko zazna najmanjšo sled kovine, ko nekdo gre skozi okvir detektorja.

Security inspection equipment

Eden takih modelov je skupina SOMENSPrehodna vrata za detektor kovin SMS-B5000 (LED). Ta napredni sistem uporablja visoko natančne senzorje in tehnologijo LED zaslona za hitro in natančno prepoznavanje vseh kovinskih predmetov, ki jih oseba nosi. Svetla, lahko berljiva LED plošča varnostnemu osebju zagotavlja jasne povratne informacije v realnem času in nakazuje specifično lokacijo zaznane kovine na telesu osebe.

Walk Through Metal Detector

Poleg njihove uporabe v okoljih visoke varnosti, kot so letališča in vladne zgradbe,prehodni detektorji kovinimajo tudi ključno vlogo pri ohranjanju varnosti na dogodkih, v šolah in drugih javnih prizoriščih. S pregledovanjem vsakogar, ki vstopi, te naprave pomagajo preprečiti vnos nevarnega orožja ali drugih prepovedanih predmetov in ustvarjajo varnejše okolje za vse.

Skupina SOMENS je vodilni proizvajalec varnostne in nadzorne opreme, vključno z najsodobnejšimi prehodnimi detektorji kovin. Skupina SOMENS je z zavezanostjo k inovacijam in osredotočanjem na zagotavljanje zanesljivih, visoko zmogljivih izdelkov še naprej zaupanja vreden partner za organizacije po vsem svetu, ki želijo izboljšati svoje varnostne ukrepe.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)