Somens Technology Group se je pojavila na 4. konferenci o promociji politične in pravne policijske opreme Guangxi

2022-11-25 14:00

police equipment

drug explosive detector

explosive analyst

Promocijsko konferenco so sponzorirali Visoko ljudsko sodišče avtonomne regije Guangxi Zhuang, Ljudsko tožilstvo avtonomne regije Guangxi Zhuang, Oddelek za javno varnost avtonomne regije Guangxi Zhuang in Ministrstvo za pravosodje avtonomne regije Guangxi Zhuang, gostila pa jo je policija Guangxi. Akademija. V primerjavi s prejšnjimi razstavami,ima več znanstvene in tehnološke vsebine in vsebina prikaza je bogatejša. Kot vodilni ponudnik varnostne opreme, policijske opreme in informacijskih storitev na Kitajskem,Somens Technology Group je bil povabljen k sodelovanju na razstavi.


police equipment

Namestnik generalnega direktorja oddelka za javno varnost avtonomne regije Guangxi Zhuang je imel uvodni govor


drug explosive detector

Konferenca o promociji politične in pravne policijske opreme Guangxi je bila doslej uspešno izvedena že štiri seje in se je razvila v zelo avtoritativno in vplivno razstavo politične in pravne policijske opreme v Guangxiju. Je pomembna povezava med domačimi podjetji za policijsko opremo in uporabniki opreme na prvi liniji ter zagotavlja dobro izmenjavo, sodelovanje in platformo za prikazovanje policijske opreme na visoki ravni za večino dobaviteljev politične in pravne policijske opreme ter uporabnikov na prvi liniji.

 

Mesto razstave

explosive analyst

police equipment

Kot mojster inteligentnega varnostnega preverjanja in inteligentne uporabe policijske opreme, Shoumenshen Technology Group s številnimi napravami za varnostno iskanje in odstranjevanje, policijsko zaščitno opremo, protiteroristično opremo za kazenski pregon itd. Vključuje varnostni pregledovalni stroj z dvojnim virom in dvojnim pogledom, temperaturna zaščitna vrata s toplotnim slikanjem, analitik eksplozivov, paralizator, detektor nevarnih tekočin, detektor eksplozivnih mamil, prenosni varnostni pregledovalni stroj, nelinearni detektor vozlišč, neprebojni jopiči, oblačila, odporna na vbode, neprebojna čelada , ščit za nemire itd., ki je privabil številne voditelje podjetij in javnih ustanov ter obisk policije, je bil deležen široke pozornosti.

drug explosive detector

explosive analyst

police equipment


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)