Pametno varnostno preverjanje pomaga izboljšati varnost okrožnega ljudskega sodišča Xiangzhou v mestu Zhuhai v provinci Guangdong

2024-09-23 17:02

Security inspection equipment

Da bi še izboljšali stopnjo varnosti zaščite okrožja Xiangzhou ljudi's sodišča v Zhuhai,Guangdong, se sodišče pridružiloroke z našim podjetjem, Somens

Technology Group, za skupaj spodbujanje uvedbe in izvedbe inteligentni varnostni inšpekcijski sistem.

Walk Through Metal Detector

Somens Technology Group, z 18 leti tehnoloških inovacij in kopičenja, je ustvaril učinkovito in inteligentna varnostna inšpekcijska rešitev za okrožje Xiangzhou People's Court. Ta rešitev sistem integrira napredne umetna inteligenca tehnologija prepoznavanja slike, ki lahko samodejno prepozna in opozori na prepovedane predmete v zelo kratkem času, močno izboljša učinkovitost in natančnost varnosti čeki.

Z uvajanjem pametna varnostna vrata in Rentgenski varnostni pregledni stroji, Xiangzhou District People's Court je dosegel celovito inšpekcijo slepega prihodnega osebja. Varnostna kontrolna točka v kombinaciji s tehnologijo zaznavanja kovin lahko hitro preveri posameznike ki nosijo prepovedane kovinske predmete; The Rentgen varovanje stroj izvaja slikanje visoke ločljivosti predmetov prtljage za zagotavljanje da ni manjkanja.

reflective tactical stab proof clothing

To sodelovanje ne samo dokazuje strokovno moč skupine Somens Technology Group na področju inteligentne varnostne inšpekcije, ampak dokazuje tudi skupno prizadevanje in odgovornost obeh stran za javno varnost. V prihodnosti 2c Somens Technology Group bo še naprej podpiral koncept tehnoloških inovacije, zagotavljajo visokokakovostne in zanesljive rešitve več strankam, ter varujejo javno varnost z močjo tehnologije.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)