Sekretar okrožnega odbora Yicheng mesta Zhumadian obiskal tehnološko skupino Shoumenshen

2023-09-25 11:05

Ljudska perspektiva Guangdong News (Guo Hongtao) Pred kratkim je Feng Lei, sekretar okrožnega odbora Yicheng mesta Zhumadian, provinca Henan, in njegova delegacija obiskala sedež Guangdong Shoumenshen Technology Group, predsednik Meng Hao in drugi voditelji pa so jih toplo sprejeli; Gostje in gostitelji so se prijateljsko in prijazno pogovarjali o vprašanjih prihodnjega sodelovanja.
Walk through Metal Detector

Predsednik Meng Hao je gostom najprej predstavil razvojni proces in poslovni status Guangdong Shoumenshen Technology Group. Rekel je: Od svoje ustanovitve pred 17 leti se je skupina s skupnimi prizadevanji vseh zaposlenih postopoma razvila v nacionalno visokotehnološko podjetje, eno izmed desetih najboljših blagovnih znamk kitajske policijske opreme, znano blagovno znamko v provinci Guangdong, specializirano, izpopolnjeno in novo podjetje v provinci Guangdong, podjetje v ožjem izboru za policijsko opremo pod Ministrstvom za javno varnost in enota članica Odbora za policijske standarde Ministrstva za javno varnost. Razlog, zakaj je skupina Shoumenshen Group Technology Group dosegla tako izjemne dosežke, je neločljivo povezana z močno podporo in skrbnim vodenjem ustreznih oddelkov države, province Guangdong, in provinca Henan. Prihajam iz domačega mesta Henan in svojo pot sem si ustvaril šele tako, da sem šel vse od domačega mesta Zhumadian. Tudi drevo, visoko tisoč metrov, ne more pustiti lastnih korenin. Upam, da bodo voditelji v mojem domačem kraju še naprej skrbeli in podpirali skupino Gate God Technology Group, da bo lahko uspevala ter postala večja in močnejša.
Handheld Metal Detector

Sekretar Feng Lei je izrazil občudovanje in hvaležnost za hiter razvoj in dosežke Guangdong Shoumenshen Technology Group. Podan je bil podroben uvod v položaj okrožja Yicheng in prednostne politike za spodbujanje naložb. Okrožje Yicheng je sedež mestnega komiteja stranke in vlade mesta Zhumadian v provinci Henan. Je politično, gospodarsko in kulturno središče mesta s skupno površino 1327 kvadratnih kilometrov in stalnim prebivalstvom 1,04 milijona. Okrožje Yicheng ima ugodno lokacijo in udoben prevoz, ki se nahaja v ravnini Huaibei in gospodarskem in industrijskem pasu Beijing Guangzhou. Znan kot"zaledje Yuzhouja in najbolj osrednja regija na svetu". Hitra železnica Peking Guangzhou teče skozi sever in jug s 5 hitrimi cestami, vključno s Pekingom Hong Kong Macao in 6 državnimi avtocestami, ki potekajo skozi območje. Na jugu je letališče Wuhan Tianhe, na severu letališče Zhengzhou Xinzheng, letališče Minggang, 35 kilometrov oddaljeno od mestnega območja, pa je zdaj odprto za promet. Zhumadian Equipment Industry Cluster je eden od dveh grozdov, poimenovanih po industriji opreme v provinci Henan. Pozidano območje obsega skoraj 20 kvadratnih kilometrov in dokončanih je bilo 173 projektov s skupno naložbo v višini 49,5 milijarde juanov. Poleg tega obstajajo industrijski parki, kot so območja predelave hrane, ki pokrivajo površino 1500 hektarjev.
Channel X-RAY Baggage Luggage Scanner machine

Sekretar Feng Lei in drugi voditelji so si v spremstvu predsednika Meng Haa ogledali tudi promocijski video Guangdong Shoumenshen Technology Group, si ogledali različna priznanja in kvalifikacije, ki jih je Shoumenshen nabiral dolga leta, obiskali razstavno dvorano digitalne opreme in opreme ter poslušali informacijsko tehnologijo podjetja projektni inženiring gradnje.


Dogodka so se udeležili Wei Yanping, namestnik župana okrožja Yicheng District, Zhang Cheng, direktor China Merchants Bureau, in Hu Xiaomo, direktor urada za zvezo okrožja Yicheng v Guangzhouju.

Walk through Metal Detector

Huang Jingwen, namestnik generalnega direktorja Shoumenshen Technology Group, in Zhuang Shuting, direktor prodaje, sta spremljala občinstvo in obiskala za izmenjavo.
Handheld Metal DetectorV imenu odbora in vlade okrožja Yicheng je sekretar Feng Lei prisrčno povabil predsednika Meng Haoja, da vodi podjetnike, da obiščejo in vlagajo v okrožje Yicheng, ko mu to ustreza. Predsednik Meng Hao je z veseljem sprejel povabilo in voditelji so v imenu okrožnega odbora in vlade Yicheng poslali iskrene želje tehnološki skupini Guangdong Shoumenshen. Naj vam kariera uspe in življenje uspešno.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)