Voditelji pod vodstvom Li Leija, okrožnega sodnika okrožja Pingyu v mestu Zhumadian, so obiskali skupino Shoumen God Group za pregled in vodenje

2023-12-22 11:20

       Voditelji pod vodstvom Li Leija, okrožnega sodnika okrožja Pingyu v mestu Zhumadian, so obiskali skupino Shoumen God Group za pregled in vodenje

3. decembra 2023 je sijalo sonce in vetrič ni bil suh. Li Lei, župan okrožja ljudske vlade okrožja Pingyu v mestu Zhumadian, Cheng Peng, sekretar partijske veje urada za zvezo za spodbujanje naložb v okrožju Pingyu v Guangzhouju, Feng Chunsheng, sekretar partijskega odbora občine Laowanggang, Hu Xiaomo, predsednik Guangdong Hongshan Group (direktor urada za zvezo za spodbujanje naložb) in Ma Huihuang, predsednik Pingyu County Brilliance Group v provinci Henan, ter drugi voditelji so obiskali in pregledali Guangdong Shoumenshen Technology Group (v nadaljnjem besedilu:"Shoumenshen").

Cutting-Edge Explosive Disposal Solutions

Namen tega obiska in inšpekcijske dejavnosti je izboljšati razumevanje lokalnih voditeljev o skupini Shoumenshen Technology Group, raziskati možne možnosti sodelovanja ter spodbujati gospodarski razvoj in industrijsko nadgradnjo. Voditelji so v spremstvu Meng Haa, predsednika Shoumenshen Technology Group, in Huanga Jingwena, namestnika generalnega direktorja, obiskali digitalno razstavno dvorano skupine in se seznanili s slikovno kodo Shoumenshen Technology Group, skupnimi rešitvami preiskav in varnostnega sistema zAI umetna inteligencainnadzor velikih podatkov kot temeljne tehnologije,kot tudi Shoumenshenove inovativne dosežke pri pametnem varnostnem pregledu,vojaško in policijsko opremo, protiteroristična oprema in oprema za odstranjevanje eksploziva ter druga področja. Li Lei, župan okrožja, je zelo pohvalil in potrdil prizadevanja vratarja na področju znanstvenih in tehnoloških inovacij ter industrijske nadgradnje.

Custom Anti-terrorism Equipment for Businesses

Župan okrožja Li Lei je izjavil, da je okrožje Pingyu vedno pripisovalo velik pomen sodelovanju s podjetji in upa, da bo s tem obiskom in pregledom lahko še naprej spodbujalo sodelovanje med okrožjem Pingyu in tehnološko skupino Shoumenshen ter spodbujalo medsebojni razvoj. Sekretar Feng Chunsheng iz občine Laowanggang je prav tako poudaril pomen lokalnega in podjetniškega sodelovanja. Izjavil je, da ima občina Laowanggang bogate vire in dobre industrijske temelje. Upa, da bo s sodelovanjem z vratarjem spodbujal industrijsko nadgradnjo podeželja in gospodarski razvoj.

Top-Tier Drug Detection Devices

Vzdušje simpozija je bilo toplo in harmonično, saj se ni razpravljalo le o razvoju in prihodnosti, temveč tudi o poslušanju lokalnih zvokov in pripovedovanju lokalnih občutkov. Meng, predsednik tehnološke skupine Shoumenshen, je izjavil, da kljub temu, da odpira podjetje in se razvija v tuji deželi, še vedno skrbi za svoj domači kraj. V prihodnosti bo povečal promocijo Pingyuja v svojem domačem kraju, dobro pripovedoval zgodbe o Pingyuju in omogočil več podjetnikom, da razumejo Pingyu, si prizadevajo za Pingyu in vlagajo vanj.

Cutting-Edge Explosive Disposal Solutions

Ta obisk in inšpekcijska dejavnost nista samo izboljšala razumevanja lokalnih voditeljev o skupini Shoumenshen Technology Group, temveč sta postavila tudi trdne temelje za prihodnje sodelovanje med obema stranema. Shoumenshen Technology Group bo še naprej podpirala namen"varovanje Kitajske in zagotavljanje varnosti sveta", nenehno inovirajo in še naprej zagotavljajo celovitejše industrijske storitve in rešitve za digitalno vlado, javno varnost, mejno inšpekcijo in varovanje, letališko carino, izobraževalne bolnišnice, železniški tranzit, vojsko in druga področja, s čimer dajejo večji prispevek k digitalni preobrazbi in socialni varnosti.

Custom Anti-terrorism Equipment for Businesses



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)