Izvršni dekan kitajskega inštituta za vesoljsko znanost in inženiring Wanwulu je obiskal tehnološko skupino Guangdong Somens

2023-06-25 17:35

Pod vodstvom vodstva podjetja se je Dean Wan učil iz različnih situacij podjetja.

Walk through Metal Detector

Skrbno je preveril steno korporativne kulture podjetja, razstavno dvorano, izdelek itd., In na kraju samem izmenjal vodjo podjetja Meng Hao, Meng Hao in vodjo podjetja ter vprašal o procesu razvoja izdelkov podjetja in prodaji na trgu Podrobno.

Med obiskom je Dean Wan pozorno poslušal poročila in predstavitve podjetja ter izrazil visoko priznanje dosežkom našega podjetja na področju korporativnega upravljanja, raziskav in razvoja ter oblikovanja. Mnenja in predlogi so dali številne dragocene napotke in so pomembna referenca in podpora za prihodnji razvoj našega podjetja.

Po obisku je Dean Wanwu dejal, da je zaradi dosežkov podjetja videl ogromen razvojni potencial, visoko pa je ocenil tudi rezerve talentov in ravni oblikovanja raziskav in razvoja našega podjetja. Poudaril je, da bo Southern Aerospace Technology Transformation Research Institute aktivno sodeloval z našim podjetjem za skupno spodbujanje tehnoloških inovacij ter industrijske transformacije in nadgradnje.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)