1 Generalni sekretar Li Ping iz Združenja za preprečevanje tehnologije javne varnosti Guangdong obišče tehnološko skupino Shoumenshen za inšpekcijo

2024-06-03 16:57

13. maja 2024 popoldne je Li Ping, generalni sekretar združenja Guangdong Public Safety Technology Prevention Association, z delegacijo obiskal Guangdong Shoumenshen Technology Co., Ltd., da bi dobil navodila. Meng Hao, predsednik skupine Shoumenshen Technology Group, Huang Jingwen, namestnik generalnega direktorja, in Lin Jiahong, generalni direktor oddelka za informacijsko poslovanje, so toplo sprejeli obisk.

Security inspection equipment

Generalni sekretar Li Ping in njegova delegacija sta podrobno spoznala poslovni sektor, tehnološke raziskave in razvoj ter tržno uporabo tehnologije Shoumenshen. Vodja podjetja je generalnemu sekretarju Liju predstavil, da je Shoumenshen Technology Group okrepila svojo vlogo pri preprečevanju javne varnosti v današnji družbi z AI, internetom stvari in tehnologijo velikih podatkov na področjih, kot so pametna varnost, pametna varnostpametno policijo, pametno javno varnost, in pameten prevoz.

Walk Through Metal Detector

Generalni sekretar Li Ping je visoko pohvalil dosežke Shoumenshena na področju tehnoloških inovacij ter raziskav in razvoja izdelkov ter poudaril, da se s hitrim razvojem družbe preventiva tehnologije javne varnosti sooča z novimi izzivi in ​​priložnostmi. Shoumenshenova poslovna filozofija se je iz ponudnika izdelkov spremenila v sistemskega integratorja in nato v ponudnika storitev delovanja in vzdrževanja. Ta preobrazba lahko nenehno krepi osnovno konkurenčnost podjetja. Začenši z raziskavo in razvojem izdelkov, kvalifikacijsko prijavo, patentno prijavo, projektnim vodenjem in integracijo rešitev ter razvrščanjem izdelkov in rešitev, ki resnično izpolnjujejo dejanske potrebe strank iz različnih bolečih točk v industriji, globoko gojimo podpodročja in ustvarjamo naše lasten jarek.

Handheld Metal Detector

Po srečanju so generalni sekretar in vodje podjetja skupaj obiskali digitalno razstavno dvorano Shoumenshen, kjer so videli številne v prihodnost usmerjene tehnološke izdelke in pridobili globoko razumevanje raziskovalnih dosežkov skupine Shoumenshen na področju inteligentnega varnostnega pregleda, odkrivanja eksplozij in odstranjevanja, in inteligentna vojaška in policijska oprema. Med obiskom je Meng Dong podrobno predstavil zgodovino razvoja, korporativno kulturo, temeljne tehnologije in izjemne dosežke Shoumenshen Technology Group. Generalni sekretar Li je izrazil veliko spoštovanje in priznanje za znanstvene in tehnološke raziskave in razvojno moč Shoumenshen Technology Group ter postavil trdne temelje za prihodnje sodelovanje med obema stranema. Verjamemo, da bo sodelovanje obeh strani s skupnimi prizadevanji prineslo boljši jutri.

Security inspection equipment

Shoumenshen Technology Group bo še naprej podpirala inovativne koncepte, nenehno izboljševala tehnološko raven in kakovost izdelkov ter več prispevala k javni varnosti. Hkrati bo podjetje okrepilo sodelovanje z ustreznimi industrijskimi združenji, raziskovalnimi ustanovami in drugimi stranmi, da bi skupaj spodbujale nenehen razvoj javne varnosti.

Walk Through Metal Detector

S pogledom v prihodnost je Shoumenshen Technology Group prepričan, da bo pod vodstvom združenja Guangdong Public Safety Technology Prevention Association sodeloval z vsemi stranmi pri ustvarjanju novega poglavja v javni varnosti. Veselimo se varnejšega in boljšega družbenega okolja skupaj.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)