Povabljeni smo bili k sodelovanju na forumu o razvoju in inovacijah pametnih postaj kitajskega mestnega železniškega tranzita leta 2021.

2021-12-29 22:03

Guangdong Somens Technology Group je bil povabljen k sodelovanju"Forum o razvoju in inovacijah pametnih postaj kitajskega mestnega železniškega prevoza 2021"

Organizira Shenzhen Metro Group Co., Ltd., Urban Rail Transit Network (www.rail-urban.com) in soorganizirajo Yunzhisheng Intelligent Technology Co., Ltd., Beijing Baidu Netcom Technology Co., Ltd., in Tencent Technology Co., Ltd. Vrhunski forum o razvoju in inovacijah pametnih železniških postaj je bil uspešno izveden v Shenzhenu 28. septembra 2021. Guangdong Somens Technology Group je kot dobavitelj in proizvajalec"inteligentni sistemi varnostnega nadzora, vojaška in policijska oprema ter celovite rešitve informatizacije", je bil povabljen k sodelovanju na tem vrhunskem forumu.

We was invited to participate in the

We was invited to participate in the

                 ▲2021 Kitajski forum o razvoju in inovacijah pametnih postaj mestnega železniškega prevoza


Ta vrh se bo osredotočil na povabila metroja Shenzhen, Peking Metro, Guangzhou Metro, Shanghai Shentong Metro, Chengdu Metro, Tianjin Metro, Changsha Metro, Suzhou Metro, Dongguan Metro, Xiongan Metro, Shenyang Metro, Dalian Metro, MTR Shenzhen, Hohhot Več kot Na tem vrhu je sodelovalo 520 vodij iz skoraj 32 podjetij podzemne železnice, kot so podzemna železnica, znanstvenoraziskovalni inštituti, dobavitelji opreme in druge enote. Istočasno je bila povabljena tudi televizijska postaja province Guangdong, da poroča o prizorišču.

We was invited to participate in the

Varnost vhoda na tem vrhunskem forumu vključuje vratarja SMS-6550D z dvojnim virom in dvojnim pogledom z umetno inteligenco, pametno varnostno inšpekcijsko napravo + SOMENS-CW210 termovizijsko merjenje temperature varnostna vrata + novi standardni ročni detektor kovin SMS-V2000, učinkovit in inteligenten varnostni pregled in izkušnje s preprečevanjem epidemije, Številni voditelji na konferenci so se ustavili in opazovali.


We was invited to participate in the

We was invited to participate in the

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)