Stranke iz Angole obiščejo Somens Technology Group

2023-10-21 11:38

Prijatelj je prišel od daleč in bil je zelo vesel. Z otvoritveno slovesnostjo tretjega vrha mednarodnega sodelovanja »Pas in cesta« 17. oktobra 2023 je v Pekingu potekala otvoritvena slovesnost vrha mednarodnega sodelovanja »Pas in cesta«. Predsednik Xi Jinping se je srečal z voditelji različnih držav. Sodelovali so predstavniki mednarodnih organizacij. Skoraj 300 kitajskih in tujih predstavnikov je na kraju samem podpisalo pogodbo o sodelovanju. Trgovinsko sodelovanje Kitajske z državami po vsem svetu je postalo tesnejše. 19. oktobra je Somens Technology Group pozdravil stranke iz Angole, da obiščejo naše podjetje, da obiščejo, vodijo in se pogajajo o sodelovanju. Zadeve.


Walk through Metal Detector


Meng Hao, predsednik Somens Technology Group, Huang Jingwen, generalni direktor Huang Jingwen, in Liu Xiaoyong, vodja zunanje trgovine, so toplo sprejeli prijatelje od daleč, da bi predstavili zgodovino razvoja in poslovni status Somens Technology Group ter uredili podrobno sprejemno delo . Z lastnimi visokokakovostnimi izdelki in storitvami je podjetje prejelo soglasne pohvale strank.

Handheld Metal Detector

Na dan obiska smo izvedli poglobljene razprave in izmenjave o modelu sodelovanja in načrtu namere obeh strani, pozorno prisluhnili dragocenim predlogom strank in v kombinaciji z našim dejanskim stanjem predstavili vrsto ciljno usmerjene rešitve za pomoč strankam pri reševanju rešitev Njihove dejanske zahteve scene.

Channel X-RAY Baggage Luggage Scanner machine

Stranke iz Angole so si v spremstvu predsednika Meng Haa ogledale tudi promocijske videoposnetke Somens Technology Group in si ogledale različne častne kvalifikacije, ki jih je Somens TechnologY Group zbirala vrsto let, ter obiskale razstavno dvorano za inteligentne izdelke.

Walk through Metal Detector

V prihodnosti bo Somens Technology Group brez poniževanja aktivno sodelovala pri gradnji državnega »Pasu in ceste«, zagotavljala boljše varnostne rešitve ter napredno orožje in opremo za države po vsem svetu. Križišče

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)